Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت: افرادی که بی عدالتی را در شهر حس می کنند، شکافشان با شهر بیشتر می شود و شهر را مقصر می دانند.
به گزارش خبرنگار شهر، زهرا نژاد بهرام، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران شب گذشته در گفت و گویی چند جانبه با موضوع عدالت اجتماعی زیر پوست شهردر فضای مجازی(کلاب هاوس) گفت: عدالت شهری مقوله مهمی است شورای شهر از ابتدای ورود به آن حساسیت ویژه ای داشت و سعی کرد در همه ابعاد با حساسیت ویژه ای ورود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات رییسه شورای شهر تهران ادامه داد: عدالت در ابعاد مختلف یک ایده ال بشری است و عدالت در شهر نیز همان ایده آلی است که همه به دنبال آن هستند و فکر می کنیم آنچه که شهر را زیست پذیرتر می کند عدالت اجتماعی در آن است.
نژادبهرام افزود: در تقسیم بندی عدالت ابعاد مختلفی وجود دارد اما در بحث عدالت اقتصادی نگاه ویژه ای وجود دارد. در شورای شهر پنجم نگاه به عدالت بسیار جدی بوده و در توزیع و برنامه ریزی عدالت احتماعی مورد توجه بوده است.
او بیان کرد: شهر بدون تبعیض و تهران برای همه شعار پیروزحناچی، شهردار تهران برای شروع فعالیت بود. جریان شهر نشینی در قرن بیستم احساس بی عدالتی را در شهر رواج داده است و گاهی این بی عدالتی افزایش پیدا می کند و شهروندان نیز نسبت به آن بی تفاوت می شوند. افرادی که شاهدبی عدالتی در شهر هستند و شکاف آنها با شهر بیشتر می شود و شهر را مقصر می دانند.
عضو هیات رییسه شورای شهر تهران ادامه داد: تلاش ما در مدیریت شهری کاهش بی عدالتی و توزیع عادلانه منابع بود و باید تاکید کنم در شرایط امروز توانستیم به مرحله ای برسیم که به عنوان مثال یک مورد شب ماندگی در شهر تهران مشاهده نشد و برای همه سرپناه داشتیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای شهر تهران بی عدالتی عضو هیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دومین نشست هماهنگی رؤسای هیات‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اکثریت استان‌ها به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: باید از ظرفیت کل استان برای تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز استفاده شود؛ یعنی فقط دانشگاه مادر را نبینید. دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌های پیام نور حتی فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی، شهرهای مختلف، شهرستان‌های مختلف، همه را ببینید.

وی ادامه داد:‌ گاهی اوقات در یک دانشگاه غیرمعروفی، یک نخبه‌ای وجود دارد که باید شناسایی شوند و از آنها استفاده شود؛ یعنی اولین تأکیدم این است که حلقه‌ شبکه نخبگانی کل استان را شناسایی کنید.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: میزهای ما در ستاد علم و فناوری متنوع است، میزها باید با هیات‌های اندیشه‌ورز استانی در ارتباط باشند، هیات‌ها در آیین نامه ارتقاء، نقشه جامع علمی کشور، در سند هوش مصنوعی در سند فناوری کوانتومی نظرات خود را ارائه دهند، اگر در یک حوزه خاص، ویژگی برتری وجود دارد کمک بیشتری صورت گیرد البته انتظار نیست هر هیات اندیشه‌ورز در همه میزهای ما مشارکت کند ولی نفس مشارکت خیلی مهم است.

استاد خسروپناه ادامه داد:‌ ارتباط با هیات های اندیشه‌ورز دوسویه است؛ یک سوی آن دانشگاه‌ها هستند، یک سو هم ستاد علم و فناوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه‌اش. قرار نیست یک سری از اساتید، رؤسای دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی را سرکار بگذاریم، بگوییم حالا یک تشکیلاتی درست کرده‌ایم، هیات اندیشه‌ورز راه انداخته‌ایم و این طریقیت دارد، اگر قرار است نظرات هیات‌های اندیشه‌ورز بایگانی شود خواهشم این است این هیات‌های اندیشه‌ورز را تعطیل کنید، چرا مردم آزاری کنیم. اینها جمعی از نخبگان هستند که هر دقیقه‌شان ارزش معنوی دارد، سطر به سطر نکات دوستان باید در میزها بررسی شود و گزارش اعمال نظرات هم باید به استان‌ها داده شود؛

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است. در این شبکه همه باید پاسخگو باشیم؛ اولاً شفاف و ثانیاً پاسخگو و مسئولیت‌پذیر. این که ما هم عزیزان را به زحمت بیاندازیم، نظراتشان را بگیریم، شفاف و پاسخگو باشیم و بگوییم چقدر از این استفاده کرده‌ایم.

کد خبر 6094200

دیگر خبرها

  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • برابر شمس آذر تمرکز و انگیزه لازم را نداشتیم
  • شمس آذر 2-1 پیکان؛ اوج هیجان در قزوین؛ پیروزی، تساوی و دوباره پیروزی!
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است