Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: طرح گشت و پایش شبانه محیط زیست استان تهران که از بیست و سوم آبان ماه امسال آغاز شده است، این روزها به سبب افزایش آلودگی هوا و انباشت آلاینده در آسمان شهر تهران با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، سعید محمودی در تشریح گشت و پایش شبانه محیط زیست در شب گذشته پنجشنبه ۲۸ آذرماه اظهار داشت: در این گشت ١١ اکیپ گشت محیط زیست، بیش از ۳۵ محور اصلی و فرعی را در سطح استان تهران و در مجموع ١٠ شهرستان مورد پایش قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس گزارشات دریافتی، در این پایش‌ها مجموعا ۳۲ حریق رویت شد که ماموران محیط زیست راسا و یا با همکاری آتش نشانی نسبت به اطفاء آن اقدام کردند و در این ارتباط دو نفر متخلف دستگیر و تحویل کلانتری شدند.

محمودی با اشاره به اینکه شب گذشته ١١٨ واحد صنعتی و صنفی کوچک و بزرگ مقیاس در سطح استان مورد بازدید گشت‌های محیط زیست قرار گرفتند، گفت: این واحدها بیشتر واحدهای صنعتی، ریخته‌گری، ذغالگیری، بازیافت و واحدهای تولید شن و ماسه و بتن بودندکه در کنار این چند شهرک صنعتی و شهرک اسقاط خودروهای فرسوده نیز پایش شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران تصریح کرد: در جریان این گشت و پایش‌ها ٩ واحد آلاینده پلمب شدند که شامل یک واحد ریخته‌گری در شهرستان بهارستان، یک کارگاه غیرمجاز پسماند سوزی پلاستیک در پیشوا، یک واحد تولید بتن و یک واحد شن و ماسه در شهریار و همچنین دو واحد آسفالت، یک واحد ذوب باطری و دو واحد بتن در شهرستان قدس بودند.

وی با بیان اینکه برای ١٣ واحد آلاینده نیز اخطاریه محیط زیستی صادر و به آن‌ها ابلاغ شد، اظهار داشت: ابلاغیه عدم فعالیت برای واحدهای ریخته‌گری و واحدهای بالقوه آلاینده در شهرک‌های صنعتی قلعه میر و بهاریه شهرستان بهارستان و همچنین شهرک صنعتی غیر دولتی ده حسن در رباط کریم و سایر شهرک‌های مرتبط صادر شد.

محمودی با اشاره به توقیف یک خودروی حمل بتن در شهرستان بهارستان نیز گفت: برای انجمن‌های تولیدکنندگان شن و ماسه، بتن، آسفالت و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در تهران نیز ابلاغیه عدم فعالیت در شرایط اضطرار آلودگی هوا صادر و ابلاغ شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در پایان گفت: سیمان تهران نیز شب گذشته بطور جداگانه چهار مرتبه بازدید و پایش شد که در هر چهار بار این واحد از سوخت مازوت استفاده نمی‌کرد.

بنابر این گزارش، تا دیروز هوای تهران ۲۵ روز پاک، ۱۹٤ روز سالم، ۵۱ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و چهار روز ناسالم برای همه گروه‌ها بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پسماند سوزی آلودگی هوا محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد

ایسنا/البرز مدیرکل محیط زیست البرز با بیان اینکه احداث آزادراه تهران-شمال خسارت زیادی برای محیط زیست داشت، گفت: اگر درصدی از عوارض این آزادراه به محیط زیست تزریق شود می‌توان بخشی از این خسارت‌ها را جبران کرد.

مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودروی خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم