Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کانون خیریه دانشگاه علامه گفت: کانون فرهنگی خیریه‌ی دانشگاه علامه، با همکاری کانون صنایع دستی، هنر‌های تجسمی و کانون گویندگی و اجرا، جشنی برای کودکان کار مدرسه‌ی مهربانی در منطقه‌ی ۱۷تهران تدارک دیدند.  

پریا عباسی دبیر کانون فرهنگی دانشگاه علامه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقدامات خیرخواهانه اخیر این کانون گفت: کانون فرهنگی خیریه‌ی دانشگاه علامه، با همکاری کانون صنایع دستی، هنرهای تجسمی و کانون گویندگی و اجرا، جشنی برای کودکان کار مدرسه‌‌ی مهربانی در منطقه‌ی ۱۷تهران تدارک دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کانون فرهنگی دانشگاه علامه گفت: دانش‌آموزان این مدرسه در دو شیفت صبح و بعداز ظهر تحصیل می کنند، پسرها در شیفت صبح به مدرسه می‌روند و دخترها در شیفت بعدازظهر و هردو گروه قبل یا بعد از مدرسه به کارهایی مثل دست‌فروشی مشغول هستند. متاسفانه این مدرسه فضای بسیار کوچکی دارد و فقط از پایه‌ی اول تا سوم ابتدایی در آن تحصیل می‌کنند. دانش‌آموزان باوجود استعدادهای فوق‌العاده، بعد از مقطع سوم دبستان رها می شوند و ممکن است حتی در همان مقطع درجا بزنند. 

وی افزود: گروه خیرین دانشگاه علامه، برای حدود 2 ساعت اجرای برنامه را در سالن شهید زهتابی شهرداری برای دانش آموزان  این مدرسه برعهده گرفت. این برنامه ها شامل: نقاشی روی صورت دانش‌آموزان، دوبله‌ی همزمان، مسابقه، اجرای موسیقی، اهدای هدیه، پک‌های خوراکی شب یلدا و... بود که همگی توسط خود دانشجویان علامه و بهترین شکل انجام شد.

عباسی ادامه داد: هدف شاد کردن دل کودکانی بود که شاید کمتر فرصتی برای جشن گرفتن و یا داشتنن یک شب یلدا مثل تمام مردمی که در رفاه هستند داشته باشند. کودکان محرومی که گناهی جز فقر و محرومیت ندارند، از این جشن بسیار شاد شده و دوساعت از شب یلدا را با دلی خوش گذراندند.

وی در پایان اشاره کرد: البته کانون خیریه همچنان پیگیر مشکلات این مدرسه و دانش‌آموزان آن هست . سعی می‌کنیم تاجایی که می‌توانیم در کنارشان باشیم و کمک‌هایمان را تنها به یک روز و یک برنامه محدود نکنیم. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشن شب یلدا کودکان مناطق محروم مدرسه مهربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها